Wat een verloren tijd!
28/01/2021
Stapje voor Stapje Dichter Naar Elkaar
21/02/2020

De WIJzaak is Gesloten

De WIJzaak is Gesloten

Het was een mooie tijd!

Met vele stellen mocht ik, aanvankelijk met mijn collega Alinda  Vermeer, met stellen het avontuur aangaan naar een upgrade van hun relatie.
Het waren mooie, en ook verdrietige en soms ook heftige episodes die ik samen met relaties mocht beleven.
Te mogen werken met deze mensen op basis van Emotional Focused Therapy heeft mij bij tijd en wijle diep geraakt en ontroerd.
Zij deelden met mij hun pijn, frustratie, en onmacht, en ik mocht stapje voor stapje met ze optrekken naar een nieuwe manier van communiceren en verbinden.
Natuurlijk lukte het niet altijd. Soms waren de wonden te diep, de vermoeidheid te groot, en de hoop al vervlogen, waardoor zicht op herstel niet tot de mogelijkheden bleek te behoren.
In de meeste situaties kwamen we wel degelijk tot een ongedacht herstel.

Maar nu is de tijd gekomen om te stoppen met mijn werkzaamheden als relatietherapeut.
Ik ga uiteraard nog wel door met de lopende therapieën tot die naar tevredenheid afgerond kunnen worden, maar ik zal geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

De site blijft nog even open

Voor mensen die op zoek naar en vorm van therapie die tot werkelijke verandering van de relatie kan leiden, is deze site een bron van informatie.
Hieronder staan links met antwoorden op vragen als:

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben geschonken en voor de vaak hartelijke relatie die ik met mijn cliënten in de therapie hebben.

Hartelijke groet,
David van Beveren
Relatietherapeut