Meer Verbinding in Liefde
03/12/2019
RELATIETHERAPIE. WAAROM EIGENLIJK?
14/12/2018

Elkaar Liefhebben Betekent Blijven Ontwikkelen

Elkaar Liefhebben Betekent Blijven Ontwikkelen

Even Voorstellen

Wij zijn Johan (42) en Wendy (38) wij kennen elkaar 24 jaar waarvan 18,5 jaar getrouwd.
Samen hebben wij 3 kinderen gekregen, een dochter (16) en twee zoons  (14 en 11).

Waarom Therapie

De reden dat wij naar de therapie zijn gegaan is omdat wij elkaar niet meer begrepen en langs elkaar heen aan het leven waren. Wij hadden vaak ruzies over de kleinste dingen.

Wat We Geleerd Hebben

Toen kwamen wij bij David terecht, die ons handvatten heeft gegeven om mee aan de slag te gaan. Met elkaar in gesprek gaan, zonder oordeel naar elkaar te luisteren, jezelf leren kennen.
Je ontdekt elkaars moeilijkheden en verlangens en leert op een andere manier met ruzie om te gaan. In plaats van ruzie te hebben leerden dat laagje dieper bij elkaar te vinden.

Helaas zijn wij niet de beste leerlingen om het maar zo te zeggen. David heeft ons vaak moeten wijzen op het belang om echt tijd voor elkaar vrij te maken en echt van hart tot hart met elkaar te spreken. Dit is nog steeds iets waar wij aan moeten blijven werken. Maar van elkaar houden betekent ook… werken.
Dus wij gaan er nog steeds voor!

De Therapeut

In David hebben wij iemand leren kennen die ons echt heeft willen helpen en bewogen is met onze levens en moeilijkheden.
David, bedankt voor je geduld en bewogenheid in ons leven. We weten dat we nog hard moeten blijven werken maar je hebt ons op het goede spoor gezet! En in dat vertrouwen gaan we weer samen verder.
Ook weten we dat we altijd weer bij je terecht kunnen.

SPREEKT DIT JE AAN? DAN KUN JE JE HIER AANMELDEN!