Een Relatie Zonder Ruis
20/05/2019
Samen Sterker
14/06/2019

Niet Kwetsen, Maar Luisteren

Ik en mijn vriendin zaten er aardig doorheen.

We konden niet meer goed met elkaar communiceren omdat we telkens steeds ergere ruzies kregen en steeds meer afstand van elkaar creëerde.

Uiteindelijk ben ik op het internet terecht gekomen bij de Wijzaak. En vrij snel na mijn email kreeg ik een telefoontje van David.

We hebben een drietal sessies gehad en heb ze als positief ervaren. Het gaat niet om wie er gelijk heeft, het gaat erom dat je beseft waar je mee bezig bent en dat je elkaar niet wil kwetsen en juist naar elkaar moet luisteren.
De sessies bij de WIJzaak hebben ervoor gezorgd dat het niet meer escaleert in erge ruzies waardoor er meer rust is in huis.

We hebben niet meer gebruik gemaakt van het lesmateriaal en we weten dat er nog een weg te gaan is om dichter tot elkaar te komen.

Echter weet ik wel dat ik zielsveel van mijn vriendin hou en dat ik met haar oud wil worden. Het heeft mij een zet in de rug gegeven hoe dingen anders aan te pakken maar we zijn er nog niet.
Relatie is een werkwoord en je zal er altijd moeite in moeten blijven steken om het interessant, leuk en spannend te houden.

Ik wil David bedanken voor zijn frisse blik en wens hem het beste met de Wijzaak.

Ook hulp nodig? Meld je aan!