Een Vervlogen Droom?
15/03/2020
ONLINE Relatietherapie tijdens COVID-19.
05/11/2020

ONLINE Relatietherapie in coronatijd.

ONLINE Relatietherapie in coronatijd.

Nog steeds zit alles op slot

We hebben nauwelijks nog bewegingsruimte. We zitten opgesloten in onze situatie. De horeca is op slot, de theaters zijn op slot, het werk is op slot, en wij? Wij zitten ook opgesloten in ons huis. Samen met partner en kinderen zijn wij genoodzaakt om werk en thuissituatie en opvoeding en relatie, en ontspanning gedurende de gehele dag te combineren. Je loopt tegen de muren op, en dan, ineens, zit ook je relatie op slot.

Wat nu?

Online relatietherapie

Loop je tegen de muren op in deze pandemie? En piept en kraakt je relatie? Overweeg dan om Relatietherapie ONLINE aan te gaan.

Veel stellen gingen jullie al voor in het zoeken van hulp in een situatie, waarin zij elkaar als partners niet verstonden. En nu de druk oploopt komt dat bij meer stellen voor dan voorheen.

De WIJzaak is gewoon beschikbaar!
De WIJzaak biedt de relatietherapie online aan.
Juist nu. Juist nu je nergens heen kan. Juist nu je niet naar een therapeut kunt, kom ik graag online bij jullie thuis. Juist nu je tegen de muren op loopt. Want juist nu is het nodig dat je elkaar als partners en als ouders niet kwijtraakt.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via de telefoon, via e-mail, of via het formulier op de site.

Nadat we de afspraak hebben gemaakt stuur ik jullie een afspraakbevestiging met daarin een link waarmee wij contact met elkaar kunnen maken. Op de afgesproken tijd klik je op de link en volg de instructies om de verbinding te realiseren.

Het helpt wanneer je op laptop en PC als browser Google Chrome of Mozilla gebruikt. Ook iPads en Android machines zijn ervoor geschikt.

Mochten jullie het spannend vinden om relatietherapie via een videoverbinding aan te gaan, geef dan bij de aanmelding aan dat je eerst een gratis proefgesprek van 15 minuten wilt hebben.

Nog vragen?

Mochten jullie verdere vragen hebben, stel ze! Gebruik daarvoor de telefoon, whatsapp of e-mail.

Hartelijke groet,
David van Beveren
De WIJzaak.

DE WIJZAAK IS GESLOTENlees hier meer...