ONLINE Relatietherapie in coronatijd.
08/04/2020
Wat een verloren tijd!
28/01/2021

ONLINE Relatietherapie tijdens COVID-19.

ONLINE Relatietherapie tijdens COVID-19

Nog steeds zit er veel op slot

We hebben nauwelijks nog bewegingsruimte. We zitten opgesloten in onze situatie. De horeca is op slot, de theaters zijn op slot, het werk is op slot, en wij? Wij zitten ook opgesloten in ons huis. Samen met partner en kinderen zijn wij genoodzaakt om werk en thuissituatie en opvoeding en relatie en ontspanning gedurende de gehele dag te combineren. Je loopt tegen de muren op, en dan, ineens, zit ook je relatie op slot.

Wat nu?

Veel stellen gingen jullie al voor in het zoeken van hulp in een situatie, waarin zij elkaar als partners niet verstonden. En nu de druk oploopt komt dat bij meer stellen voor dan voorheen.

Daarom is de WIJzaak gewoon beschikbaar gebleven! Omdat het beste wat je nu, in deze tijd kunt doen, is elkaar hoe dan ook vasthouden!
De WIJzaak wil jullie daarbij online helpen.
Juist nu. Juist nu je nergens heen wil. Juist nu je tegen de muren op loopt. Juist nu je voorzichtig bent om naar een therapeut te gaan. Juist nu kom ik graag ONLINE bij jullie thuis. Want juist in deze tijd is het nodig dat je elkaar als partners en als ouders niet verliest.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via de telefoon, via e-mail, of via het formulier op de site.

Nadat we de afspraak hebben gemaakt stuur ik jullie een afspraakbevestiging met daarin een link waarmee wij contact met elkaar kunnen maken. Op de afgesproken tijd klik je op de link en volg de instructies om de verbinding te realiseren.

Het helpt wanneer je op laptop en PC als browser Google Chrome of Mozilla gebruikt. Ook iPads en Android tablets zijn ervoor geschikt.

Nog vragen?

Mochten jullie verdere vragen hebben, stel ze! Gebruik daarvoor de telefoon, whatsapp of e-mail.

Hartelijke groet,
David van Beveren
De WIJzaak.

DE WIJZAAK IS GESLOTENlees hier meer...