Wij bieden zowel relatietherapie met 1 als 2 therapeuten aan.

Tijdens een intakegesprek bepalen jullie of er een klik met ons en onze manier van werken is. Daarnaast onderzoeken wij of EFT in jullie situatie een goede keuze is. Een intakegesprek kost € 80,00. We gaan samen van start in een traject waar zowel jullie als wij achter staan.

David en Alinda werken als relatietherapeuten ook samen. Het is onze ervaring dat stellen die hiervoor kiezen het prettig vinden dat er in de sessies zowel een mannelijk als een vrouwelijk ‘gezichtspunt’ is, en zij menen zo minder snel partijdigheid te ervaren. Verder ervaren zij in de wisselwerking tussen twee therapeuten dat de gezamenlijke ervaring en kennis elkaar versterkt en dat het een goede balans geeft, waardoor de aandacht gelijk wordt verdeeld over beide partners. Overigens is onze ervaring dat voor homoseksuele relaties relatietherapie met twee therapeuten dezelfde voordelen biedt als voor heteroseksuele relaties.

Traject met één therapeut:
€ 125,- per sessie
van gemiddeld 75 minuten (inclusief btw)
Traject met twee therapeuten:
€ 168,- per sessie
van gemiddeld 75 minuten (inclusief btw)

Als nevenactiviteit bieden wij ook coaching aan:

Coaching standaard:
Coaching uitgebreid:
Coaching intensief:
Met één coach.
€ 95,- per sessie
van gemiddeld 45 minuten (inclusief btw)
Met één coach.
€ 125,- per sessie
van gemiddeld 75 minuten (inclusief btw)
Met twee coaches.
€ 168,- per sessie
van gemiddeld 75 minuten (inclusief btw)

Voor nadere informatie over onze coaching kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Extra informatie:

De-WIJzaak-een-upgrade-voor-je-relatie-3

De tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd, verslaglegging, reflectie, telefonisch- en emailcontact en indien nodig intercollegiaal overleg. Voor een therapeutisch inhoudelijk telefonisch contact geldt een tarief van € 25,00 per kwartier.

Bij verhindering van een afspraak dient deze minstens 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Mocht de afzegging minder dan 48 uur voor de afspraak plaatsvinden, dan zal een bedrag van € 80,- in rekening worden gebracht, ook als dit gaat om onvoorziene omstandigheden zoals bv. ziekte.

Bij niet verschijnen zonder tijdige afmelding wordt het volledige bedrag voor de sessie in rekening gebracht. Het gaat hier om een (gedeeltelijke) vergoeding voor de voor u gereserveerde tijd.

*Kunnen jullie het tarief voor relatietherapie niet geheel betalen? Per kalenderjaar helpen wij twee stellen tegen een lager tarief.