Dit hadden wij zonder de WIJzaak nooit kunnen bereiken!
07/03/2019
Onze relatie is beter dan deze ooit is geweest
07/03/2019

Vandaag de dag gaat het steeds beter met ons en dat voelt heel goed

REFERENTIE:

Vandaag de dag gaat het steeds beter met ons en dat voelt heel goed.

Onze relatie stond op klappen. We waren gewoonweg uit elkaar gegroeid en wisten niet meer hoe we echt contact met elkaar konden maken. En toch bleef het gevoel zeggen dat het niet over was. Kom daar maar eens uit!
Nadat we besloten hadden op zoek te gaan naar professionele hulp kwamen we bij de WIJzaak terecht. De site sprak ons direct aan dus zijn we in de pen geklommen en hebben we je benaderd. De eerste kennismaking voelde meteen goed. Je doet je werk echt vanuit de overtuiging dat jullie iets moois kunnen betekenen voor anderen. En dat was bij ons zeker het geval.
David vanuit zijn wijsheid , wist bij ons de juiste snaren te raken. Wat het voor ons bijzonder maakt is dat je echt met ons het dal bent ingegaan, wat nodig was om tot de kern van onze verlangens en belemmeringen te komen.
Vandaag de dag gaat het steeds beter met ons en dat voelt heel goed. Ons beider gevoel zegt volmondig ja tegen het verlangen om met elkaar verder te gaan. Dit lukt goed en als het soms zwaar of moeilijk wordt, dan hebben wij dankzij jullie geleerd hoe wij daar met elkaar echt over kunnen praten. Met een traan, een lach en vooral met veel liefde.

Dank voor je betrokkenheid .
Bedankt voor de wijze lessen, we hebben dit niet willen missen.