Elke relatie komt weleens op een punt
dat het WIJ gevoel wordt gemist
Soms kun je dat niet samen oplossen

Moeiten in je relatie zijn heel normaal. Jullie zijn echt niet de enigen die het gevoel hebben dat WIJ niet meer WIJ zijn. En het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een positieve verandering in je relatie is zeker mogelijk! En EFT relatietherapie is een therapievorm die geen schijnoplossing biedt waar je even mee verder kunt werkt, maar deze therapie werkt  in de kern van het probleem, waardoor er een duurzame verandering in de relatie kan plaatsvinden.

De WIJzaak is gespecialiseerd in ONLINE EFT relatietherapie. In contact met jullie streef ik ernaar om jullie je veilig, vertrouwd en welkom te voelen. Er wordt belangstellend — zonder oordeel — naar jullie verhaal geluisterd.

Elk mens heeft de behoefte om geliefd en gekend te zijn.
En juist in de liefdesrelatie kan dit écht mogelijk worden

Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Van kleins af aan vormt het leven je door allerlei gebeurtenissen, omstandigheden en ontmoetingen. Die neem je dus allemaal mee in je relatie.

Er ontstaan daardoor situaties waarin jullie klem komen te zitten in je relatie. Je voelt je niet meer verbonden met elkaar ´WIJ begrijpen elkaar niet meer´. En voor je het weet sta je in jullie relatie allebei alleen met je behoefte om geliefd te worden.
Waar is WIJ gebleven!?

In de ONLINE therapiegesprekken worden jullie naar een ongedacht positieve verandering geholpen, waarin jullie weer in (h)echte verbinding komen met elkaar, en jullie weer tegemoet kunnen komen aan jullie diepste behoeften om geliefd en gekend te worden.
Met andere woorden, dat jullie je weer WIJ voelen.