Elke relatie heeft weleens een probleem
Soms kun je die niet samen oplossen

Moeiten in je relatie zijn heel normaal. Jullie zijn echt niet de enigen die het lastig hebben. En het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een positieve verandering in je relatie is zeker mogelijk!

De WIJzaak is een praktijk die is gespecialiseerd in relatietherapie in de regio Amersfoort. Jullie worden ontvangen in een omgeving waarin je je veilig, vertrouwd en welkom voelt. Wij luisteren daar graag — zonder oordeel — naar jullie verhaal.

Elk mens heeft de behoefte om geliefd en gekend te zijn.
En juist in de liefdesrelatie kan dit écht mogelijk worden

Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Van kleins af aan vormt het leven je door allerlei gebeurtenissen, omstandigheden en ontmoetingen. Dat neem je dus mee in je relatie.

Er ontstaan daardoor situaties waarin jullie klem komen te zitten in je relatie. Je voelt je niet meer verbonden met elkaar ´wij begrijpen elkaar niet meer´. En dus sta je in je relatie allebei alleen met je behoefte om geliefd te worden.

In ons gesprek helpen wij jullie naar een ongedacht positieve verandering, waarin jullie weer in (h)echte verbinding komen met elkaar, en jullie weer tegemoet kunnen komen aan jullie diepste behoeften om geliefd en gekend te worden.