Elke relatie komt weleens op een punt
dat het WIJ gevoel wordt gemist
Soms kun je dat niet samen oplossen

Moeiten in je relatie zijn heel normaal. Jullie zijn echt niet de enigen die het gevoel hebben dat WIJ niet meer WIJ zijn. En het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een positieve verandering in je relatie is zeker mogelijk! En EFT relatietherapie is een therapievorm die werkt in de kenr van het probleem.

De WIJzaak is gespecialiseerd in EFT relatietherapie in de regio Amersfoort. Jullie worden ontvangen in een omgeving waarin je je veilig, vertrouwd en welkom kunt voelen. Daar wordt er belangstellend — zonder oordeel — naar jullie verhaal geluisterd.

Elk mens heeft de behoefte om geliefd en gekend te zijn.
En juist in de liefdesrelatie kan dit écht mogelijk worden

Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Van kleins af aan vormt het leven je door allerlei gebeurtenissen, omstandigheden en ontmoetingen. Die neem je dus allemaal mee in je relatie.

Er ontstaan daardoor situaties waarin jullie klem komen te zitten in je relatie. Je voelt je niet meer verbonden met elkaar ´WIJ begrijpen elkaar niet meer´. En dus sta je in je relatie allebei alleen met je behoefte om geliefd te worden.
Waar is WIJ gebleven!?

In onze relatietherapie gesprekken worden jullie naar een ongedacht positieve verandering geholpen, waarin jullie weer in (h)echte verbinding komen met elkaar, en jullie weer tegemoet kunnen komen aan jullie diepste behoeften om geliefd en gekend te worden. Met andere woorden, dat jullie je weer WIJ voelen.