ONLINE Relatietherapie tijdens COVID-19.
05/11/2020
De WIJzaak is Gesloten
06/07/2021

Wat een verloren tijd!

Wat Een Verloren Tijd!

“Sinds wanneer spelen de problemen tussen jullie al,” vraag ik. Ze praten wat heen en weer, en komen tot de slotsom, “Sinds de geboorte van Manuel, onze oudste.”

“Ow? En hoe oud is Manuel nu?”

“Zes jaar”

“Dus jullie lopen al zes jaar met groeiende pijn in de relatie?”

“Ja, inderdaad.”

Wat een verloren tijd!

Het gebeurt me vaker dat mensen wachten om hulp te vragen. Sommige stellen komen pas nadat ze al 20 jaar of langer, moeite en pijn in hun relatie hebben ervaren.

Ik verzucht weleens, “waarom komen mensen niet aan het begin van de relatie bij me om zich voor te bereiden op zo’n belangrijke stap in hun leven?”

De meesten vinden het niet gek om zich terdege voor te bereiden op het kopen van een huis. Ze informeren zich over alle ins en outs die met het kopen van een woning te maken heeft, om uiteindelijk tot een weloverwogen besluit te komen.

Maar waar is de voorbereiding op een relatie? Dat is toch ook een belangrijk besluit? Waarom wachten?

Wat een verloren tijd!

Problemen in het verstaan van elkaar gaan niet vanzelf over, ook niet als jullie nog meer je best gaan doen. Je doet dan namelijk je best met dezelfde manieren, als waarmee het niet lukte.

Met EFT relatietherapie leren jullie een nieuwe vorm van relatie aan.
Je leert wat er voorheen niet werkte, en waarom; die manier leer je af.
En je leert een nieuwe omgang met elkaar aan, waarin verbinding, veiligheid en vertrouwen een centrale rol spelen, die de deur opent naar echte en blijvende relatie in liefde en aanvaarding.

Laat je tijd niet verloren gaan! Aanmelden?

Je meldt je aan via de telefoon, via e-mail, of via het formulier op de site.

Nadat we de afspraak hebben gemaakt stuur ik jullie een afspraakbevestiging met daarin een link waarmee wij contact met elkaar kunnen maken. Op de afgesproken tijd klik je op de link en volg de instructies om de verbinding te realiseren.

Het helpt wanneer je op laptop en PC als browser Google Chrome of Mozilla gebruikt. Ook iPads en Android tablets zijn ervoor geschikt.

Nog vragen?

Mochten jullie verdere vragen hebben, stel ze! Gebruik daarvoor de telefoon, whatsapp of e-mail.

Hartelijke groet,
David van Beveren
De WIJzaak.

DE WIJZAAK IS GESLOTENlees hier meer...