Er is weer vertrouwen in een fijne toekomst samen
07/03/2019
Het is nooit te laat (twee 65+ers)
07/03/2019

Wij hebben geleerd om met ELKAAR te praten

REFERENTIE:

Wij hebben geleerd om met ELKAAR te praten

Liever had ik deze recensie niet geschreven en had ik niet op de bank willen zitten. Maar ik ben wel heel blij dat het de bank bij David was. Soms voelt het nog als een film waarin we zijn beland, maar wel een met een happy end.

Doordat er sprake was van overspel in onze relatie hebben wij besloten in therapie te gaan. Natuurlijk wil je niet dat dit gebeurd, maar ergens ben ik ‘blij’ dat het gebeurd is, anders waren we nooit in therapie gegaan. We zijn hier zoveel sterker uitgekomen samen.

Voor iedereen is het denk ik goed na ruim 15 jaar relatie (of eerder) eens een keer een terugblik te doen en goed met elkaar in gesprek te gaan. Wij hebben geleerd om met ELKAAR te praten en onze emoties te laten zien op een goede manier.

David heeft ons hier zo goed bij geholpen. Hij oordeelt niet in zijn advies en wij voelen ons gehoord. We ervaarden minder een therapiegevoel en wij zien ook zijn emoties. Het voelt gelijkwaardig en we kunnen onszelf zijn. Vooral in de laatste sessies was het mooi om ieder zijn blijdschap te zien dat het nu zo goed gaat met ons. De lach van David zal ik niet snel vergeten. Gaan je echt een beetje missen, denk ik!