Te druk om te investeren?
21/02/2019
Nader tot elkaar
07/03/2019

Wij hebben veel geleerd, en gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet

REFERENTIE:

Wij hebben veel geleerd, en gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet

Na ruim zes jaar waren er een aantal negatieve patronen in onze relatie ontstaan, die steeds meer leidde tot escalaties waar we zelf geen weg meer uit vonden. Wij konden dan ook wat hulp gebruiken, we hielden tenslotte wel van elkaar en wilde onze relatie redden.
Ruim een jaar zijn we in therapie geweest. In de eerste sessies was er veel frustratie en boosheid. Ieder in zijn eigen waarheid gevangen.

Door de aanpak bij de WIJzaak was er snel een veilige omgeving waarin we beide onze frustraties konden uitten.

Na een aantal sessie wisten we beter naar elkaar te luisteren en begrip te tonen voor de gevoelens en standpunten van de ander. Het benoemen vanuit feitelijkheden en het uiten van je eigen gevoelens naar de ander was in het begin nog moeilijk. Snel vervielen we weer in verwijten en veroordelen. Gaandeweg de therapie kregen we meer inzicht in ons patroon en wisten de EFT methodiek steeds beter toe te passen. Er waren steeds minder escalaties en de relatie verbeterde.

Wij hebben veel geleerd van ons zelf en van elkaar. De positieve energie is weer terug in onze relatie en gaan de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Al gaat dit niet vanzelf en zullen we blijven werken aan onze relatie.