David van Beveren

  Ik heb jarenlang mensen in verschillende levenssituaties ondersteund. Dat gebeurde zowel op het praktische , op emotionele/relationele, als ook op pastorale vlak.

  Mijn passie voor mensen heeft zich in mijn predikantschap verdiept. Ik trek op met mensen in zeer diverse levenssituaties., en begeleid(de) vanuit mijn bewogenheid mensen bij uiteenlopende gebeurtenissen als geboortes, (aanstaande) huwelijken, maar ook in nare omstandigheden als relatieconflicten, ziekte en overlijden. In dit pastoraat heb ik ontdekt dat ik vooral geraakt was door misverstanden in relaties. Niets was voor mij zo erg dan dat stellen hun WIJ-gevoel waren kwijtgeraakt.

  Daarom heb ik bij EFT Netwerk Nederland de trainingen voor EFT-basistherapeut en aanvullend getraind EFT-therapeut (relatietherapie) gevolgd, zodat ik me nog beter zou kunnen inzetten om deze stellen te helpen.
  Voor afronding van deze laatste training, en om mij verder te bekwamen zal ik mij in een supervisietraject verder verdiepen.

  Ik verlangde ernaar om mijn opgedane kennis en ervaring, en mijn liefde voor mensen, nog meer plek te geven. Zo ontstond de praktijk voor relatietherapie, de WIJzaak, die ik samen met Alinda Vermeer ben gestart.
  Helaas moest zij om gezondheidsredenen van één van haar kinderen besluiten om halverwege 2018 de WIJzaak te verlaten.

  Ik ben getrouwd, en ben vader van twee zonen met elk een relatie. Onze zomervakanties brengen we het liefste door in (Zuid-)Frankrijk . Ik geniet van een lekker glaasje wijn bij een goed gesprek of een goede film, en ik kan genieten van praktisch theologische boeken.

  Graag begeleid ik stellen om hun relatie weer ongedacht positief te krijgen.